Ja ha completat el 0% d'aquesta enquesta
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Intel·ligència Artificial, Drets Humans i Justícia Global. Enquesta per entitats, col·lectius i comunitats de base.

El grup de treball IA-Barcelona, format per diferents entitats i col·lectius de base de Barcelona i coordinat per Lafede.cat (Federació d'Organitzacions per la Justícia Global) ha posat en marxa aquesta enquesta per poder fer un petit diagnòstic sobre la intersecció entre implementació de sistemes d'Intel·ligència Artificial, drets humans i Justícia Global.

Per a respondre l'enquesta NO és necessari cap tipus de coneixement tècnic, al contrari, ens interessa descobrir la perspectiva de les entitats i col·lectius vers aquestes tecnologies.

 

Respondre les preguntes no t'ocuparà més de 10 minuts i ens estaràs ajudant a definir estratègies d'incidència i formació sobre la temàtica. Si respons des d'un dispositiu mòbil, et reconament que posis la pantalla en horitzontal.

Si t'interessa tenir més informació sobre el grup de treball pots escriure a jmembrives@lafede.cat

Hi ha 12 preguntes en aquesta enquesta.
Aquesta enquesta és anònima.

El registre de les teves respostes no contindrà cap dada que t’identifiqui, excepte en el cas que una pregunta de l'enquesta ho demani explícitament.

Si has fet servir una clau per accedir a l'enquesta, assegura't que aquesta clau no formi part de cap de les teves respostes. La clau es gestiona en una base de dades separada de l'enquesta i només s’utilitza per indicar si l’has completat o no. No hi ha cap manera d'identificar les teves respostes a partir d'aquesta clau.